روال‌های جدید ‏فرآیند اداری دانشکده

۰۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۴ کد : ۱۳۱۳۰ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۰۹۴
جهت کاهش نیاز به مراجعه حضوری دانشجویان برای انجام فرآیندهای اداری جدول ذیل روندهای مربوطه را توضیح می‌دهد.

روال جدید فرآیندهای الکترونیکی دانشکده مکانیک، برق و کامپیوتر

لازم بذکر است امکان ارسال پیام به ریاست، معاون دانشکده، مدیران گروه و کارشناسان مربوطه با امکان انتخاب گیرنده پیام در صفحه «تماس با ما» وجود دارد. فرم‌های پرکاربرد در صفحه «دسترسی سریع» قرار گرفته است و امکان دریافت فرم‌ها به تفکیک در بخش‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی وجود دارد. توصیه می‌شود تصویر امضا در فرم‌های متقاضی قرار داده شود.  لازم به ذکر است زمان‌های حضور کارشناسان و شماره تماس و ایمیل دانشکده در لینک قرار دارد.

عملیات

فرآیند اداری

تمدید سنوات

1. پرکردن فرم سنوات تحصیلی توسط دانشجو و دریافت امضای استاد راهنما